Sună: (+4) 021.224.73.73
(+4) 074.488.88.96

Cariera

„DIANA DRAGOMIR ȘI ASOCIAȚII” este formată dintr-o echipă de profesioniști, avocați și experți, care oferă servicii integrate de avocatură calificată, orientate spre client, atât pe linie de consultanță, cât și pe linie de reprezentare în instanță, la nivelul întregului sistem juridic, de la judecătorii până la Înalta Curte de Casație și Justiție, Curtea Contituțională și Curtea de la Strasbourg.

„DIANA DRAGOMIR ȘI ASOCIAȚII” are o bogată experiență și o profundă cunoaștere a ceea ce înseamnă business, instanțe naționale și Curtea Europeană de la Strasbourg, fiind condusă după un concept tip “boutique law firm” cu servicii de asistență juridică eficiente și personalizate, gândite pentru a satisface, în deplină confidențialitate, cele mai exigente cerințe ale clienților săi.

Recrutăm avocaţi talentaţi, proactivi, dornici să lucreze pe termen lung într-un mediu profesional dinamic, care încurajează dezvoltarea profesională.

Dacă ești pasionat de avocatură și vrei să faci parte din echipa noastră, ne poţi transmite o scrisoare de intenţie însoţită de un CV (cu fotografie) la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi te vom contacta pentru a stabili o întalnire.