Sună: (+4) 021.224.73.73
(+4) 074.488.88.96

avocat Cătălin Dancu – fondator S.C.P. Dancu şi Asociatii – Societate civilă de avocati

       Lucrez de foarte mulți ani cu doamna avocat Diana Dragomir și echipa sa. În firma de avocatură pe care o conduc, fie că vorbim de penal, comercial sau civil, ori de câte ori clienții noștrii ne cer ajutorul pentru CEDO, le recomandăm specialiștii de la “Diana Dragomir și Asociații”. Sunt numeroase situațiile în care colaborăm cu succes și în fața instanțelor din țară, întărind apărarea din dreptul național cu jurisprudența Curții Europene de la Strasbourg și mărind, considerabil, șansele clienților noștrii, mai ales în materie penală.

      Maniera foarte specială de susținere a unor astfel de cauze, profesionalismul deosebit al doamnei avocat Diana Dragomir și al echipei domniei sale, modul de colaborare și comunicare cu clienții, dar mai ales rezultatele obținute, ne-au făcut să rămânem consecvenți acestei colaborări, pe acest segment de piață extrem de puțin cunoscut de către avocații români.

     Evidențiez, de asemenea, cu mare plăcere că vorbim despre un adevărat profesionist, un avocat cu o îndelungată experiență în această practică, doamna Diana Elena Dragomir fiind dintre foarte puținii avocați români care au și edificat lucrări de specialitate și au activat în cadrul Curții Europene de la Strasbourg.